ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 5-6.1.2017 Ψυχος αλλα τα χιονια στα ψαρια.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 6ΗΜΕΡΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ -10 ΚΑΙ -15οC. ΤΑ ΧΙΟΝΟΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΕΩΣ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2-3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 1 - 13
ΤΡΙΚΑΛΑ 2 -13
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 1-13
ΒΟΛΟΣ 6-14
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 3-13
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 3-12
ΦΑΡΣΑΛΑ 3-12
ΑΓΙΑ 3-12
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 5-14
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ 5-10εκ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.
ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΕ ΙΟΝΙΟ , ΣΤΕΡΕΑ , ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΕ  ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΤΑ ΗΜΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΛΗΜΝΟΣ, ΛΕΣΒΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8-9 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ 6ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ  ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ -13 ΕΩΣ +3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ -6 ΕΩΣ +10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ , ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΑΝΕΜΕΝΕΤΑΙ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1-3 εκ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΒΟΥΝΩΝ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ ΚΑΙ 6-7 ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 7 ΕΩΣ -2
ΤΡΙΚΑΛΑ 7 ΕΩΣ -3
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 7 ΕΩΣ -2
ΒΟΛΟΣ 9 ΕΩΣ 0
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 6 ΕΩΣ -3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 6 ΕΩΣ -3
ΦΑΡΣΑΛΑ 7 ΕΩΣ -2
ΑΓΙΑ 8 ΕΩΣ -2
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 9 ΕΩΣ -1

ΔΗΛΑΔΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σχόλια