ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 6-7.2.2017 Bροχες και καταιγιδες με νοτιαδες

ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ 19-20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ , ΚΑΡΔΙΤΣΑ , ΑΓΙΑ ,ΑΛΟΝΝΗΣΟ, ΣΚΙΑΘΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 21 ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΘΕΣΣΑΛΙΑ ,ΗΠΕΙΡΟ, ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ , ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ  ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΠΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 5-10mm ΥΕΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 5-6 ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 5-19
ΤΡΙΚΑΛΑ 7-18
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 6-18
ΒΟΛΟΣ 9-19
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 6-17
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 7-17
ΦΑΡΣΑΛΑ 7-17
ΑΓΙΑ 7-17
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 8-19
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΡΙΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΤΕΡΕΑ, ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟ , ΘΡΑΚΗ , ΚΥΚΛΑΔΕΣ , ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΔΥΣΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ. ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000m ΥΨΟΜΕΤΡΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6-7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 10-18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ 5ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 5-14
ΤΡΙΚΑΛΑ 4-14
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 4-14
ΒΟΛΟΣ 7-15
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 3-13
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 3-13
ΦΑΡΣΑΛΑ 3-13
ΑΓΙΑ 5-13
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 7-15

Σχόλια