ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 6-7.3.2017 Σταδιακη σημαντικη αλλαγη του καιρου

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ , ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ , ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ Ή ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 7-20
ΤΡΙΚΑΛΑ 8-18
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 8-18
ΒΟΛΟΣ 10-20
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 9-18
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 8-18
ΦΑΡΣΑΛΑ 8-18
ΑΓΙΑ 7-18
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 9-20
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΝΕΦΟΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΒΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ , ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟ/ΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ  ΜΠΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΝΕΦΟΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 5 ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 8/16
ΤΡΙΚΑΛΑ 8/15
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 8/15
ΒΟΛΟΣ 10/17
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 7/14
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 7/14
ΦΑΡΣΑΛΑ 7/15
ΑΓΙΑ 7/16
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 10/17

Σχόλια