ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

4ο live facebook 25/1/2018

Για οσους δεν μπορεσαν για οποιοδηποτε λογο να δουν το live στο facebook ανεβαζω εδω δυο βιντεακια. Γινεται αναλυση των επομενων 6-7 ημερων αλλα και περιγραφη των σεναριων για το 1ο δεκαημερο του Φλεβαρη.
ΜΕΡΟΣ Α'



ΜΕΡΟΣ Β΄


Παρουσίαση Πανακογλου Βασιλειος
ΤΕ Γεωπονος-Ερασιτεχνης μετεωρολογος-Προγνωστης
fb: Vassilis Panakoglou

Σχόλια

  1. βασιλη πολύ καλή ενημέρωση!!! όντως στα μοντέλα φαίνεται δραστηριοτητα από τις 6-7 και μετά αλλά βλέπω ότι το ψύχος έχει την τάση να παραμένει κεντρική και δυτική ευρωπη χωρίς να έχει την διάθεση να έρθει ανατολικοτερα .ποια είναι η γνώμη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ. Η δικη μου αποψη ειναι οτι 6-10/2 θα εχουμε θεματακι στη χωρα. Τωρα το που θα κατσει το πολυ ψυχος δεν το ξερει κανεις. Παντως αν μιλαμε για δυτικη και βορεια Ελλαδα σαφως και ειναι καλη η εξελιξη αφου αν το ψυχος ερθει πανω μας δεν θα μιλαμε για αξιολογες χιονοπτωσεις αλλα για παροδικες ή και καθολου.
      Αν μιλαμε για προσηνεμα και Αιγαιο σαφως και δεν τους συμφερει καθολου ενα τετοιο ενδεχομενο να μεινει το πολυ ψυχος στην κεντρικη Ευρωπη.
      Παντως μεχρι στιγμης ειναι το πιο εντονο ανακατωμα της τραπουλας και γι αυτο το λογο αισιοδοξω.
      Διοτι μεχρι στιγμης ειδικα το αμερικανικο μοντελο μας ''ετοιμαζε'' χιονιαδες και στην πορεια το ερεθισμα στα πολυ ψηλα της ατμοσφαιρας εξανεμιζοταν ή περιοριζοταν.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Βασίλη! Ωραία, απλή και ισορροπημένη ανάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα εισαι καλα Γιωργο, ειπαμε να μιλησουμε και σε φιλικο blog αλλα μας τρωνε οι Ανωνυμοι παντογνωστες.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου