ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Τελευταία καιρικά νέα για Σαβ/κο 17-18/3.

Λιγα καιρικα στα γρηγορα...
1) Το Σαββατοκυριακο θα μεταφερθει μεγαλη ποσοτητα αφρικανικης σκονης στη χωρα μας. Η κατασταση θα ειναι αρκετα δυσκολη αφου η ηλιακη ακτινοβολια θα ειναι μειωμενη απο την εντονη θολουρα στην ατμοσφαιρα. Θα επηρεαστει ολη η χωρα και οχι μονο καποιες περιοχες.
2) Στη δυτικη και βορεια χωρα θα εχουμε και λασποβροχες με πολυ μεγαλη περιεκτικοτητα σε σκονη. Απο το υψος της Θεσσαλιας και κατω καθως και στο Αιγαιο ο καιρος θα παραμεινει καλος με θολη ηλιοφανεια και συννεφια κατα τοπους με λιγες λασποβροχες.

3) Στη Θεσσαλια βροχες εως και το Σαββατο δεν θα σημειωθουν. Απο την Κυριακη μπαινουμε σε περιοδο ασταθειας, ψυχρας και τοπικων βροχων στα πεδινα και χιονοπτωσεων στα ορεινα. Η περιοδο ειναι μεταβατικη και προγνωσεις πανω απο 4-5 μερες δεν υπαρχουν. Οταν υπαρχει κατι σιγουρο ή πολυ πιθανον θα το αναφερω σε νεες αναρτησεις.
4) Δοκιμαστικά ''τρεχω'' την ενημερωση των αγροτων και επαγγελματιων εως και το Πασχα. Αναλογως της ανταποκρισης που θα υπαρχει θα το συνεχισω ή θα το σταματησω. Κανετε προσκληση σε φιλους σας (μπλε κουμπι στα δεξια στη σελιδα μου) ωστε να αυξησουμε τον κοσμο που ενημερωνεται https://www.facebook.com/Meteolarissa
5) H περιοδο με τον ψυχρο και βροχερο καιρο φαινεται να διατηρειται εως και τις 25-26/3 τουλαχιστον. Ευτυχως η πιθανοτητα παγετου για πεδινες και ημιορεινες περιοχες ειναι πολυ μικρος εως μηδαμινος.
Για οτι νεοτερο τα λεμε.
Καλο μεσημερι σε ολους!!

Σχόλια