ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Νεοτερα για τους αγροτες για τις επομενες 7-10 ημερες

Τελευταια νεα...
1)Κυριακη 18/3 και Δευτερα 19/3 φαινονται οι πρωτες βροχες και ισως και μπορες/καταιγιδεςκατα τοπους στην Θεσσαλια. Στις Σποραδες υπαρχει απλα πιθανοτητα για λιγα συντομα φαινομενα.
2)Δεν θα ειναι εκτεταμενες και σε ολη την εκταση της περιφερειας μας. Θα ειναι βεβαια μια πρωτη δοση νερου απαραιτητη για καποιες καλλιεργειες μετα το ριξιμο των λιπασματων.
3)Αναλογως της ασταθειας που θα υπαρξει θα δουμε μηπως σημειωθει και καποια καταιγιδα αλλα αυτο θα φανει λιγες ωρες πριν.
4) Θερμοκρασια πολυ υψηλη εως και το Σαββατο 18/3 θα πλησιασει τους 24-25οC στα πεδινα. Πτωση απο Κυριακη με την συννεφια και τις τοπικες βροχες. Μεγαλυτερη η πτωση της θερμοκρασιας πιθανον απο την Πεμπτη 22/3.

5) Επομενη ευκαιρια πιο αξιολογων φαινομενων προς την Πεμπτη 22/3 για την περιοχη μας αλλα ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο.
6) Σε Ηπειρο, Δυτικη Στερεα, Δυτικη Πελοποννησος, Ανατολικη Μακεδονια και Θρακη και κατα τοπους σε νησια Ιονιου και ανατολικου Αιγαιου θα εντοπιστουν τα πιο εντονα φαινομενα εως και την Τεταρτη.
7) Χιονοπτωσεις αφθονες στα βουνα εως 22/3 σε μεγαλα υψομετρα. Θα αρχισουν να κατεβαινουν σε πιο χαμηλα υψομετρα απο την Παρασκευη και μετα.
8) Πιθανοτητα καποιου παγετου πολυ μικρη εως μηδαμινη για πεδινες περιοχες με τα τελευταια στοιχεια.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ : Βασίλειος Πανάκογλου
fb: Vassilis Panakoglou
fb σελιδα κανετε like στην https://www.facebook.com/Meteolarissa

Σχόλια