ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Μικροκλίμα ευρύτερης περιοχής Λάρισας.

Η Λαρισα παραδιδει και παλι μαθηματα σημερα με την επιδραση του Ανατολικου ανεμου(δροσερος) να ειναι εμφανης στα ανατολικα της πολης αλλα και τα ανατολικα του νομου. Οι μεγιστες θερμοκρασιες συγκρατηθηκαν στα παραλια(Βελικα 25οC) , στην Αγια που ειναι στη διοδο του θαλασσιου ανεμου (26οC) στο αεροδρομιο Λαρισας(27,8οC), στη Χαλκη (28,3οC), σε εμενα που ειμαι στα ανατολικα της πολης (28,4οC) και στο σταθμο του ΕΑΑ στα δυτικα της πολης (29,7οC).

O λογος αυτης της κατανομης της θερμοκρασιας βλεπετε παρακατω. Μετριος ανατολικος(3-4 μποφορ) δροσερος στο αεροδρομιο εκτος πολης και στη τροχια της θαλασσιας αυρας, μικρα διαστηματα δυτικου(θερμου) στη Χαλκη που νωρις το μεσημερι εγινε ανατολικος και εμεινε σταθερος και τελος στο σταθμο του ΕΑΑ στα δυτικα της πολη ο ανεμος δυτικων(θερμος) διευθυνσεων μεχρι αργα το απογευμα που επικρατησε και εκει ο ανατολικος(δροσερος).
Καπως ετσι προχωρα η επιστημη της μετεωρολογιας και οχι με τις αποψεις και τη δημιουργια σαματα των θερμο-τρολ και των ασχετων που λυμαινονται κυριολεκτικα τα καιρικα forums ,τα sites, τις ομαδες στο facebook και σε μια νυκτί χανονται!!
Δεδομενα ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html


http://www.meteo.gr/observationsFull.cfm


http://www.meteo.gr/observationsFull.cfm

Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια