ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Καιρός για τους αγρότες 24/08 εως 31/08/2018 Καλοκαιρια και στο βαθος μερικη ασταθεια και πτωση θερμοκρασιας.

Kαλοκαιρια θα επικρατησει στην χωρα μας με κανονικες ή και λιγο πιο πανω απο τα κανονικα επιπεδα θερμοκρασιες εως και τις 26/8. Το τριημερο 27-29/8 καιρος ψυχρης λιμνης(μπορες και
καταιγιδες τα μεσημερια) δειχνει κατα μεγαλη πιθανοτητα να επηρεαζει την δυτικη και βορεια χωρα καθως και τμηματα του θερμαικου κολπου των Σποραδων και του βορειου Αιγαιου. Η κατασταση ειναι αρκετα ρευστη και ασταθης οποτε η παρακατω εκτιμηση μπορει να διαφοροποιηθει τις επομενες ημερες καπως.
Προς το τελος του μηνα δειχνει να βελτιωνεται και παλι ο καιρος.
Η θερμοκρασια απο τους 33-36°C εως τις 26/8 θα σημειωσει πτωση κατα 4-5°C και θα κυμανθει σε δροσερα για την εποχη επιπεδα.
Παρακατω βλεπετε με χρωματικη απεικονηση της περιοχες φαινομενων εως και το τελος του μηνα. Με κιτρινο χρωμα περιοχες που θα εχουν διασπαρτες μπορες και καταιγιδες ενω με πορτοκαλι περιοχες που απο σημερα κιολας δειχνουν να σημειωνονται αξιολογα φαινομενα.
Οπως εχουμε πει πολλάκις προγνωση πανω απο 5 ημερες δεν υφισταται παρα μονο ταση και ετσι για την πιθανη αλλαγη του καιρου απο τις 27/8 και μετα θα μιλησουμε (αν υπαρχει χρονος) σε επομενο αρθρο.























Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια

  1. Γειά σου Βασίλη, καλό φθινόπωρο! Βλέπω επανήλθες δριμύτερος. Καλή αρχή λοιπόν. Σε διαβάζουμε πάντα και παρακολουθούμε την εξαιρετική δουλειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Γιωργο, σιγα σιγα επανερχομαστε αν και θα υπαρξουν και αλλες διακοπουλες αν ο καιρος το επιτρεψει. Σε ευχαριστω πολυ ,μεγαλη μου χαρα και τιμη να με διαβαζουν ατομα σαν εσενα!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου