ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Συνάντηση Καιρόφιλων Θεσσαλίας Στη Λάρισα.

Ο άτυπος σύλλογος ερασιτεχνών μετεωρολόγων και καιρόφιλων Θεσσαλίας διοργανώνει συνάντηση σε καφέ της πόλης την Τριτη 4/12.
Θα συζητηθούν καιρικά θέματα για την περιοχή μας αλλά και την χώρας μας.
Ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Πανάκογλου Βασίλειος θα αναλύσει καιρικά φαινόμενα του παρελθόντος για την Θεσσαλία αλλά θα δώσει και όλα τα τελευταία στοιχεία για το χειμώνα που θα έρθει. Θα λυθούν απορίες των καιρόφιλων και με αυτό τον τρόπο η γνώση θα μεταφερθεί στο κοινό.
Οι συναντήσεις είναι συχνές μέσα στο έτος και τα τελευταία χρόνια γίνεται και εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας με κάποιο συμβολικό δώρο μέσα στον Φλεβάρη.
Το ιντερνέτ ήταν αυτό που τους ένωσε και τους έφερε κοντά όλους τους ‘’εραστές της μετεωρολογίας αλλά και των καιρικών φαινομένων. Για πολλά χρόνια οι συζητήσεις γινόταν από ένα chat box στην μετεωρολογική σελίδα του κ.Πανάκογλου έως ότου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοήθησαν στην πιο στενή επαφή και τελικά φιλία όλων των μελών.
Κατά διαστήματα γίνεται ξεκαθάρισμα από ανενεργά και μη συμμορφώμενα μέλη στους κανόνες της ομάδας.
Μέσα στην πληθώρα των προγνώσεων που κατακλύζουν το διαδίκτυο η παρέα αυτή δίνει αξιόπιστες εκτιμήσεις για τον καιρό της Θεσσαλίας και όταν χρειάζεται και για άλλες περιοχές της χώρας.
Βήμα βήμα εδραιώνεται στην περιφέρεια μας και όλο και περισσότεροι πολίτες ενημερώνονται από το Blog του κ.Πανάκογλου.
Τέλος πολλά τοπικά sites αναδημοσιεύουν την πρόγνωση του καιρού. Όπως λέει και ο ίδιος όταν το χόμπι σου μπορεί να βοηθήσει κάποιους πολίτες αυτό είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Bασίλειος Πανάκογλου- Τεχνολόγος Γεωπόνος & Ερασιτέχνης μετεωρολόγος από το 1992
Fb profile: Vassilis Panakoglou
Fb page: https://www.facebook.com/Meteolarissa

Σχόλια

  1. Καλή δύναμη στην προσπάθεια σας,καλές προγνωσεις εύχομαι.
    Τώρα που φαίνεται ότι ο μήνας θα είναι αρκετά δυνατός με συγκινήσεις.
    Κώστας Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου