ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

15/2/2019 Kαιρικες προγνώσεις στο PRESSING 90.1 FM Λάρισας από τον Βασίλη Πανάκογλου.

Ο καιρός στη Θεσσαλία μέσα απο την συχνότητα του μεγαλύτερου αθλητικού ραδιοφώνου της Θεσσαλίας τους PRESSING 90.1 FM Λάρισας.  Η συνεργασία ξεκίνησε το 2017 απο αλλο μετερίζι αλλά συνεχίζεται φέτος από την νέα παρέα του κάθε λαρισαιου οπαδού. Αναλύσεις για τα αθλητικά αλλα και ειδησεογραφια της χώρας.

Tα τελευταία καιρικά νεα απο τον ερασιτέχνη μετεωρολόγο Βασίλειο Πανάκογλου σημερα 15/2/2019
Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια

  1. Χαίρε Βασίλη,μέχρι που θα φτάσει
    Ο φετινός χειμώνας;
    Μετά της 25 φαίνεται να σταματά η ατλαντική ροή...
    Ποια η πρόβλεψη;
    Κώστας Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Κωστα. Τελικα ο χειμωνας φετος παρολο την δυτικη ροη που θα επρεπε να εχει κραταει γερα τα χειμερινα στοιχεια του. Νομιζω οτι θα μας κανει χειμωνα ακομα ή να το πω αλλιως ψυχρα διαστηματα. Εως και μεσα τελη Μαρτη φαινεται οτι οι αντικυκλωνες θα ανεβαινουν κατα διαστηματα σε Αγγλια -Σκανδιναβια. Βεβαια οσο παμε προς ανοιξη ουτε διαρκεια θα εχουν οι πιθανες χιονοπτωσεις ουτε ιστορικα χαρακτηριστικα. Το 1987 ειναι μια στα 150 χρονια οποτε πολυ δυσκολα να ξανασυμβει. Για τα κοντινα να πω οτι θα χιονισει πεδινα σε Θεσσαλια και Στερεα κατα βαση αλλα για την Αθηνα ειναι δυσκολη η κατασταση ακομα.

      Διαγραφή
  2. Το θυμάμαι το 87 ..απιστευτες καταστάσεις...
    Σε ευχαριστώ πολύ.καλη βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου