ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Αγροτική ενημέρωση. Καλοκαιρία σε όλη την χώρα με υψηλές θερμοκρασίες.

Με απόλυτα ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες θα κάνει είσοδο ο Μάρτιος στη χώρα μας. Είναι μάλιστα πολύ εντυπωσιακό ότι έως και τις 10 του μήνα οι πιθανότητες είναι πολύ χαμηλές ακόμα και για ελαφρές βροχοπτώσεις. Στους παρακάτω χάρτες φαίνονται οι περιοχές της χώρας που έχουν κάποιες πιθανότητες για να βρέξει τοπικά (κίτρινο χρώμα). Οι μέρες αυτές είναι κυρίως η 4η , η 5η και η 6η Μάρτη ενώ από εκεί και μετά δεν φαίνεται κάτι. Τα ορεινά της Πίνδου η κεντρική Πελοπ/σος και η Κρήτη είναι οι μόνες περιοχές που οι αγρότες θα έχουν κάποια ευχάριστα νέα. Τέλος η θερμοκρασία όλες τις ημερες παρόλο τα μικρά σκαμπανεβάσματα θα παραμείνει σε τιμές 5-7°C πάνω από τις κανονικές τιμές. Οι ελάχιστες λόγω ξαστεριάς θα βρίσκονται σε δροσερά επίπεδα το πρωί και το βράδυ πλησιάζοντας το μηδέν(0 με +3°C) σε κάποιες ευπαθείς στην παγωνιά περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας, της Θράκης της Στερεάς Ελλάδας και στα ορεινά της Πελοπ/σου.
Στη Θεσσαλία δεν αναμένεται να βρέξει καθόλου στα πεδινά τμήματα έως της 10/3. Μόνο στα ορεινά τμήματα(Πίνδος) δεν αποκλείονται κάποιες σύντομες μπόρες.
Οι θερμοκρασίες ολες τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται μεταξύ 0/+4 και +18/+22°C.








Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια