ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Καιρός για τους αγρότες 12-20/3/2019

 Η γενική τάση του καιρού πάντα μέσα από τις πιθανότητες είναι οτι μπαίνουμε σε περίοδο βροχών και καταιγίδων κατά περιόδους τουλάχιστον έως τις 16/3.
Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια σε ορεινά(ενδεικτικό υψόμετρο 1100m) αλλά και μπόλικες βροχές όπως φαίνεται στους χάρτες των πρώτων ημερών.
Από τις 16/3 και μετά η τάση δεν είναι ξεκάθαρη αλλά μάλλον κάποια νέα διαταραχή να δώσει στα δυτικά και βόρεια και νέες βροχές.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα βρέξει σε ολη την χώρα τις επόμενες 10 ημέρες αλλά το Ιόνιο το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο καθώς και όλα τα ηπειρωτικά θα λάβουν το μεγαλύτερο μέρος αυτών.
Για την Θεσσαλία θα λέγαμε ότι έχει σχεδόν ''κλειδώσει'' η αλλαγή του καιρού στις 12-15/3 με βροχές που πολύ πιθανόν να υπερβούν στα 5-10 χιλιοστά στα πεδινά ενώ σε περιοχές που ''βλέπουν ΄΄ στο Αιγαίο πιθανόν να είναι ακόμα πιο αξιόλογες. 
Παρακολουθειτε βέβαια και τα τακτικά 3ημερα δελτία καιρού του Blog μου αλλά κάνετε και like στη σελίδα μου ΚΑΙΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK
Η καλύτερη και πιο ακριβής ενημέρωση για τον καιρό είναι μόνο εδώ.
Καλό τριήμερο σε όλους τους αναγνώστες!!!
Ακολουθούν οι ημερήσιοι χάρτες με τις περιοχές που θα εχουν σποραδικά φαινόμενα(κίτρινο) και πιο αξιόλογα φαινόμενα(πορτοκαλί)









Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια