ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Καιρός για τους αγρότες 24-31/3/2019

O καιρός συνεχίζεται σχετικά καλός εως και τις 25/3 με θερμοκρασίες μέγιστες πέριξ των 20-22°C. 
Στη συνέχεια και κυρίως από το απόγευμα της 26ης θα καταστεί άστατος στα ορεινά της βόρειας χώρας ενώ το 3ημερο 27-28-29/3 φαίνεται να έχουμε διαταραχή που θα
επηρεάσει την χώρα μας με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. 
Αυτη τη στιγμή μπορούμε να δώσουμε τις πιθανές περιοχές εκδήλωσης των φαινομένων αλλά όχι την ένταση. Τα δεδομένα είναι πολύ ρευστά και θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά από άγουρους προγνωστες της Θεσσαλίας αλλά και της χώρας ολόκληρης. Το ποσοστό επιβεβαίωσης των βροχών είναι περί του 50-60% αυτή την στιγμή για τα πεδινά τμήματα της χώρας και στο 80-90% για τα ορεινά.
Η πιθανότητα χιονιού στα βουνά είναι υπαρκτή από ένα υψόμετρο 1000m και πάνω ενώ η πιθανότητα παγετού για πεδινά τμήματα είναι ανύπαρκτη.
Για την ΘΕΣΣΑΛΙΑ έχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι και πάλι περιοχές που βλέπουν στο Αιγαίο αλλά και είναι προσήνεμες στο ανατολικό ρεύμα θα δεχθούν τις πιο αξιόλογες βροχές ενώ για το εσωτερικό θα περιμένουμε τα νεότερα στοιχεία και θα ενημερωθείτε έγκυρα και έγκαιρα όπως πάντα.

Παρακολουθειτε βέβαια και τα τακτικά 3ημερα δελτία καιρού του Blog μου αλλά κάνετε και like στη σελίδα μου ΚΑΙΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK
Η καλύτερη και πιο ακριβής ενημέρωση για τον καιρό είναι μόνο εδώ.

Eπισης στο ραδιοφωνικό σταθμό PRESSING 90.1 FM  αλλα και στο τηλεοπτικό κανάλι TV-10 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ μπορειτε με ακουτε και να με βλέπετε με όλα τα νεότερα του καιρού.
Ακολουθούν οι ημερήσιοι χάρτες με τις περιοχές που θα εχουν σποραδικά φαινόμενα(κίτρινο) και πιο αξιόλογα φαινόμενα(πορτοκαλί)










Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια