ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Σύνοψη βροχών 8-9/4/2019

Τελειώνοντας αυτό το διήμερο της αστάθειας μπορούμε να πούμε ότι ο ''δυσκοίλιος'' καιρός συνεχιζεται για 4ο συνεχόμενο μήνα. Τα ποσά υετου ήταν λιγότερα από τα αναμενόμενα αλλά τουλάχιστον κάλυψαν μερικως τις ανάγκες των αγροτικων καλλιεργειών.
Η ίδια η φύση οπως ειχε ο μεγαλος μετεωρολογος κ.Ζιακοπουλος σε μια σεμιναριακη συνάντηση που συμμετείχα δείχνει σημάδια ευαισθησίας και σημαδια αναισθησιας μερικες φορες. Ειναι κάτι που τα μοντέλα δεν μπορουν να δουν. Μην ξεχνάμε βεβαια οτι βρισκόμαστε στην άνοιξη την πιο ασταθή προγνωστικά περίοδο του έτους. Ετσι θα προχωρήσουμε και τις επομενες ημέρες αφου βαρομετρικά χαμηλά και ψύχρες μεταφορές στην ανωτερη τροποσφαιρα θα δίνουν κατα περιδους φαινόμενα στη χωρα αλλά και την Θεσσαλία ειδικότερα. Μείνετε συντονισμενοι στο δικο σας μετεωρολογικο στέκι με την πιο δυνατή προγνωστική ομάδα στη Θεσσαλία και μια απο τις καλυτερες στη χωρα.
Μπορειτε να δειτε πιο κατω το υψος υετου σε χιλιοστά που επεσε σε διαφορες περιοχες της Θεσσαλιας αυτο το διημερο.

Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια