ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Καιρική ενημέρωση 22-28/7/2019 Συνεχιζεται το καλοκαιρι




Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 


NAΞΟΣ
Προβλέπεται καλοκαιρία σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βουνά της Θεσσαλίας της Μακεδονίας και της Θράκης το απόγευμα.
Στη Θεσσαλία προβλέπεται ηλιόλουστος καιρός με λίγες νεφώσεις Τις απογευματινές ώρες στα βουνά του Ολύμπου της Πίνδου άνευ σημασίας.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά πεδινά τους 36 με 37 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη Ηπειρωτική χώρα έως 35.
ΛΑΡΙΣΑ 21-35°C με ηλιοφάνεια.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 
Προβλέπεται καλοκαιρία Αρχικά σε όλη τη χώρα αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας της Μακεδονίας και της Θράκης θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες πολύ μικρής διάρκειας.
Στη Θεσσαλία προβλέπεται ηλιόλουστος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βουνά το απόγευμα όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά πεδινά τους 36 με 37 βαθμούς ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36.
ΛΑΡΙΣΑ 21-36°C με ηλιοφάνεια.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 

Προβλέπεται αρχικά καλοκαιρία σε όλη τη χώρα αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες σε Χαλκιδική, Αττική, ανατολική Μακεδονία και Θράκη και ορεινά Πελοποννήσου.
Στη Θεσσαλία προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα ακόμα μία μέρα θα φτάσει στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας έως 36 με 37 βαθμούς Κελσίου
ΛΑΡΙΣΑ 21-35°C με ηλιοφάνεια με νεφώσεις το απόγευμα.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 
Προβλέπονται τοπικές νεφώσεις στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές του Βορείου Αιγαίου με τοπικές μπόρες τις πρωινές ώρες.  Ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικές μπόρες ή και λίγες καταιγίδες θα σημειωθούν και στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Μικρή είναι η πιθανότητα λίγες από τις μπόρες να επεκταθούν και σε πεδινές περιοχές κυρίως της Θεσσαλίας της Κεντρικής Μακεδονίας της Ηπείρου της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.
Στη Θεσσαλία προβλέπεται αρχικά καλός καιρός στα πεδινά τμήματα ενώ αυτά παραλία τμήματα και τις Σποράδες θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές μπόρες και οι οποίες αργότερα θα σταματήσουν. Το μεσημέρι όμως και το απόγευμα η αστάθεια θα αυξηθεί στο εσωτερικό της πεδιάδας και εκεί θα σημειωθούν λίγες μπόρες ενώ περισσότερα θα είναι τα φαινόμενα στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της περιφέρειάς μας.
Θερμοκρασία σε πτώση θα φτάσει στη δυτική και νότια χώρα τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.
ΛΑΡΙΣΑ 20-32/33°C με ηλιοφάνεια με νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πολύ μικρή πιθανότητα σύντομης μπόρας.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με ηλιοφάνεια όλη την ημέρα. Λίγες τοπικές νεφώσεις στα βουνά της βόρειας χώρας το απόγευμα.
Στη Θεσσαλία προβλέπεται ηλιόλουστος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βουνά.

Η θερμοκρασία σε κανονικά σχεδόν επίπεδα για την εποχή θα φτάσει στα πεδινά της ηπειρωτικής τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι.
ΛΑΡΙΣΑ 21-35/36°C με ηλιοφάνεια.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019
Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με ηλιοφάνεια όλη την ημέρα λίγες τοπικές νεφώσεις στα βουνά της το απόγευμα και δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες μπόρες.
Στη Θεσσαλία προβλέπεται καλοκαίρια με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά και ημιορεινά με μικρή πιθανότητα λίγων καταιγίδων.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα φτάσει στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι.
ΛΑΡΙΣΑ 21-35/36°C με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις το απόγευμα.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019
Προβλέπεται καλοκαιρία σε όλη τη χώρα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βουνά της Θεσσαλίας της Ηπείρου της Μακεδονίας και της Θράκης θα αναπτυχθούν νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν σύντομες καταιγίδες.
Στη Θεσσαλία προβλέπεται καλοκαίρια με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες νεφώσεις στα βουνά το απόγευμα με πολύ μικρή πιθανότητα για σύντομες μπόρες εκεί.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα για την εποχή θα φτάσει στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου
ΛΑΡΙΣΑ 21-36/38°C με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις το απόγευμα.


Βασίλειος Πανάκογλου - Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης 
e-meteolarissa.blogspot.gr
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια