ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Καιρική ενημέρωση 29/7-4/8/2019 Kατα διαστήματα καύσωνας στα πεδινά τμήματα.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019
Προβλέπεται αρχικά καλοκαιρία σε όλη τη χώρα αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά καθώς και στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και λίγες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παρά την τοπική συννεφιά το απόγευμα δεν αναμένονται φαινόμενα.
 Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί σε πεδινά τμήματα της Θεσσαλίας της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου από 21 έως 37/38 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά Και βόρεια τμήματα θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
 Στη Θεσσαλία προβλέπεται αρχικά καλοκαίρια με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας και Λάρισας και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν εκεί λίγες μπόρες ή καταιγίδες πολύ μικρής διάρκειας.
 Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί σε
 Λάρισα- Τρίκαλα- Καρδίτσα  23 έως 36/37 βαθμούς Κελσίου
 Βόλος- Σποράδες- παραθαλάσσια τμήματα  24 έως 34 βαθμούς Κελσίου

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019
Προβλέπεται γενικά καλοκαίρια στη χώρα αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη καθώς και σε ορεινά τμήματα της υπόλοιπης Μακεδονίας θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.
 Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα για την εποχή θα κυμανθεί σε πεδινά τμήματα της Θεσσαλίας της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά Και βόρεια θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
 Στη Θεσσαλία προβλέπεται  καλοκαιρία με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα βουνά μακριά από τη θάλασσα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με  πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες μπόρες.
 Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί σε
Λάρισα- Τρίκαλα- Καρδίτσα  22 έως 35/36 βαθμούς Κελσίου
 Βόλος- Σποράδες- παραθαλάσσια τμήματα  24 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019
Προβλέπεται γενικά καλοκαίρια στη χώρα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν μεμονωμένες μπόρες ή καταιγιδες.
 Θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στα πεδινά τμήματα της Θεσσαλίας της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου από 21 έως 37/38 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά Και βόρεια η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
 Στη Θεσσαλία προβλέπεται αίθριος καιρός αρχικά με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα βουνά μακριά από τη θάλασσα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.
 Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί
Λάρισα- Τρίκαλα- Καρδίτσα  21 έως 36/37 βαθμούς Κελσίου
 Βόλος- Σποράδες- παραθαλάσσια τμήματα  23 έως 34 βαθμούς Κελσίου

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019
Προβλέπεται καλοκαιρία με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και τοπικές νεφώσεις στα βουνά της βόρειας Ελλάδας τις απογευματινές ώρες. Πολύ μικρή πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες.
 Θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί στα πεδινά της Θεσσαλίας της ανατολικής Στερεάς της Κεντρικής Μακεδονίας και της ανατολικής Πελοποννήσου από 20 έως 38/39 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα πεδινά τμήματα από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
 Στη Θεσσαλία προβλέπεται αίθριος καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινα.
 Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί
Λάρισα- Τρίκαλα- Καρδίτσα  22 έως 38/39 βαθμούς Κελσίου
 Βόλος- Σποράδες- παραθαλάσσια τμήματα  24 έως 35 βαθμούς Κελσίου

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019
Προβλέπεται καλοκαιρία με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη χώρα. Τις απογευματινές μόνο ώρες στα βουνα της Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν λιγες μεμονωμενες καταιγίδες.
Θερμοκρασία στα δυτικά και βόρεια θα φτάσει έως τους 37 βαθμούς Κελσίου. Σε τμήματα όμως της Θεσσαλίας της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου έως και το μεσημέρι  θα πιάσουμε τους 39 με 41 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία προβλέπεται αρχικά αίθριος και πολύ ζεστός καιρός. 
Θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα ως και το μεσημέρι θα κυμανθεί
Λάρισα- Τρίκαλα- Καρδίτσα  23 έως 39/41 βαθμούς Κελσίου
Βόλος- Σποράδες- παραθαλάσσια τμήματα  24 έως 35/37 βαθμούς Κελσίου

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019
Προβλέπεται καλοκαιρία με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη χώρα. Τις απογευματινές μόνο ώρες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα φτάσει σε περιοχές της Θεσσαλίας της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου τους 40 με 43 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά Και βόρεια η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου.
 Στη Θεσσαλία προβλέπεται καλοκαίρια με πάρα πολύ ζέστη.
Λάρισα- Τρίκαλα- Καρδίτσα  24 έως 40/43 βαθμούς Κελσίου
Βόλος- Σποράδες- παραθαλάσσια τμήματα  26 έως 37/38 βαθμούς Κελσίου

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019
Προβλέπεται καλοκαιρία σε όλη τη χώρα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Τις απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά και σε ανατολική Στερεά, Εύβοια, Σποράδες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με σύντομες μπόρες.
 Θερμοκρασία σε πτώση θα φτάσει στα δυτικά Και βόρεια τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές της Θεσσαλίας της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου η μέγιστη θα φτάσει τους 36 με 39 βαθμούς Κελσίου.
 Στη Θεσσαλία προβλέπεται καλοκαιρία με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βουνά το απόγευμα.
Λάρισα- Τρίκαλα- Καρδίτσα  23 έως 35/37 βαθμούς Κελσίου
Βόλος- Σποράδες- παραθαλάσσια τμήματα  25 έως 34/35 βαθμούς Κελσίου
Βασίλειος Πανάκογλου - Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης 
e-meteolarissa.blogspot.gr
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου