ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρωινά καιρικά νέα για τη Βικτωρία 12/11/2019

Τελευταία νέα
Σε συνέχεια του χθεσινού μας post για την τελευταία ανάλυση του βαρομετρικού χαμηλού μπορούμε να πούμε τα σημερινά νέα.
Το βαρομετρικό χαμηλό έχει δημιουργηθεί τουλάχιστον 150-200 km πιο ανατολικά από τη θέση που έπρεπε να βρίσκεται αυτή την ώρα. Αυτό θα επηρεάσει την κατανομή του υετού στη χώρα μας σίγουρα και πρέπει να παρακολουθήσουμε ακριβώς την πορεία του έως και το βράδυ. Νομίζω ότι θα είναι λίγο πιο έντονα τα φαινόμενα από ότι τα αναμέναμε για μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας χωρίς βέβαια να ξεφεύγει πολύ από αυτά που είδαμε χθες το βράδυ. Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε σε μαύρο χρώμα την θέση που έδιναν τα μοντέλα ενώ με μπλε χρώμα το πού βρίσκεται πραγματικά σήμερα αυτή την ώρα.

Για τη Θεσσαλία δεν έχουμε κάποια αλλαγή στις προγνώσεις μας περιμένουμε αξιόλογες βροχές από σήμερα το βράδυ έως και αύριο το μεσημέρι στο μεγαλύτερο μέρος της περιφέρειας χωρίς ακραίες βέβαια καταστάσεις.
Τα έκτακτα δελτία καιρού αφορούν άλλες περιοχές της χώρας όπως της ανέφερα και χθες το βράδυ στο βιντεο ενώ στη δικιά μας περιοχή θα έχουμε βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα και αναμένω 15 με 30 χιλιοστά υετού όπως ανεφερα από την Κυριακή κιόλας στην πρόγνωση την τριήμερη που είχα βγάλει.

Για ότι νεότερο είμαστε εδώ όλη η επίσημη προγνωστική ομάδα Θεσσαλίας με γνώση και σοβαρότητα.

E-METEOLARISSA.BLOGSPOT.COM
Γιατί ο καιρός είναι μόνο εδώ

Μελετη στοιχειων-προγνωστικων προιοντων-δεικτων παγκοσμιας κυκλοφοριας:
Βασίλειος Πανάκογλου - Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης 
e-meteolarissa.blogspot.com
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου