ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Βιντεοπρογνωση ΥΕΤΟΥ+ ΑΝΕΜΟΥ Θεσσαλίας 25-26/11/2019

Μόλις ανανεώθηκαν τα προγνωστικά στοιχεία και θεωρώ σημαντικό να ανεβάσω προγνωστικούς χάρτες ανά τρίωρο για τον υετο αλλά και τον άνεμο που θα έχουμε στην Θεσσαλία και τις Σποράδες τις επόμενες δύο ημέρες.
 Επιγραμματικά να τονίσω τις έντονες βροχές/καταιγιδες που θα σημειωθούν αύριο νωρίς το πρωί έως και το μεσημέρι στο  μεγαλύτερο μέρος του διαμερίσματος με έμφαση  σε περιοχές της Ελασσόνας της Λάρισας της Αγιάς του Πηλίου του Κισσάβου του Μαυροβουνίου και πιθανόν της Καλαμπάκας και των Χασίων  καθώς βέβαια και για όλο το παραλιακό μέτωπο του Νομού Πιερίας.
Τονίζεται επίσης οι ενισχυμένοι ανατολικοί άνεμοι πού και στα ορεινά αλλά και στα παραθαλάσσια τμήματα  τις πρωινές ώρες με ριπες που θα φτάνουν και τα 7-9 μποφόρ  με εξασθένηση βέβαια αργότερα.
Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο με την ημερομηνία και την ώρα πάνω αριστερά ώστε να ξέρετε ακριβώς ποιες ώρες θα έχει φαινόμενα έντονα και σε ποιες περιοχές της Θεσσαλίας.  Τα κοκκινωπά φούξια και πράσινα χρώματα  σημαίνουν έντονα φαινόμενα τα πορτοκαλί κίτρινα και μπλε ασθενή.


Σχόλια