ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

ΟΜΙΧΛΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ 22/1/2020.

Εντυπωσιακή εικόνα το δορυφόρο sat24.com μας δείχνει πώς ο αντικυκλώνας που βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη και σιγά σιγά εξασθενεί  δίνει καλοκαίρια πυκνές ομίχλες και χαμηλές θερμοκρασίες.

 Βλέπετε Επίσης και τη βαρομετρική πίεση που επικρατεί σε αυτές τις περιοχές και αγγίζει ακόμα και σήμερα τα 1.040hPa

 Στην επόμενη εικόνα βλέπετε την προγνωστική εικόνα που είχαμε για αυτές τις περιοχές και δείχνει ακριβώς τις περιοχές που έχουν ομίχλες.

 Στον επόμενο χάρτη βλέπετε τη σχετική υγρασία με αυτές τις περιοχές της κεντρικής Ευρώπης να έχουν πάνω από 95% υγρασία ακόμα και τώρα που είναι μεσημέρι.


 Στον επόμενο χάρτη βλέπετε τις θερμοκρασίες που επικρατούν με ολικό παγετό σε αυτές τις περιοχές και τη θερμοκρασία ακόμα και το μεσημέρι κάτω από το μηδέν.

  Για την περιοχή μας ο καιρός βασικά δεν αλλάζει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας απλά  ένα βαρομετρικό χαμηλό στην περιοχή της Ιταλίας και της Ισπανίας πιθανόν να μας πλησιάσει  την επόμενη εβδομάδα και να δώσει κάποιες βροχές στη δυτική χώρα.
 Παραμείνετε συντονισμένοι στο blog μου για σωστή και έγκαιρη και έγκυρη  καιρική ενημέρωση.
Μελετη στοιχειων-προγνωστικων προιοντων-δεικτων παγκοσμιας κυκλοφοριας: Βασίλειος Πανάκογλου - Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης 

e-meteolarissa.blogspot.com
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια