ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Αττικη -Εκτίμηση Θερμοκρασίας/Υετου 7/1/2020

Ένα σύντομο βιντεάκι από την προγνωστική μας ομάδα για τις θερμοκρασίες αλλά και τις βροχοπτώσεις/ χιονοπτώσεις στην περιοχή της Αττικής έως και αύριο Τρίτη το μεσημέρι.  Πάνω αριστερά βλέπετε την ημερομηνία και την ώρα  και έχουμε βήμα ανά μία ώρα.  Όπως είναι φανερό στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα νότια προάστια η ελάχιστη θερμοκρασία δεν θα πέσει κάτω από τους 3 βαθμούς Κελσίου και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σημειωθεί χιονόνερο.
 Στα δυτικά Προάστια  και στην περιοχή της Ελευσίνας  χιονοπτώσεις θα σημειωθούν έως και τα 200 περίπου μέτρα υψόμετρο με τη θερμοκρασία πρόσκαιρα να πέφτει και κοντά στους 2 βαθμούς Κελσίου.  Χιονόνερο και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια προάστια πάνω από ένα υψόμετρο 300 με 400 μέτρα  όπου θα το στρώνει κιόλας.
 Βελτίωση σημαντική του καιρού από αύριο το μεσημέρι και μετά όπως βλέπετε και στους προγνωστικούς αποκλειστικούς χάρτες υετού για την Αττική.  
Τα παραμύθια που ακούσαμε όλες αυτές τις μέρες για χιονοστρωσεις μέχρι  το κέντρο και αποκλεισμους δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα μιας και το όριο παγοποίησης βρισκόταν και βρίσκεται και τις επόμενες ώρες κοντά στα 600 μέτρα υψόμετρο.

Σχόλια