ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020 - Oμάδα Θεσσαλών Ερασιτεχνών μετεωρολόγων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι για 4η χρονιά η κοπή πίτας των ερασιτεχνών μετεωρολόγων της Θεσσαλίας σε καφέ της Λάρισας.  Παρευρέθησαν πάνω από 22 άτομα τα οποία συζήτησαν  για την απουσία του χειμώνα φέτος  στη χώρα μας αλλά και την Ευρώπη γενικότερα  και δόθηκαν όλα τα προγνωστικά στοιχεία που υπάρχουν για το υπόλοιπο του χειμώνα.  Συζητήθηκαν επίσης και οι προοπτικές που ανοίγονται σιγά-σιγά τη νέα χρονιά για την ομάδα μας  και ανταλλάχθηκαν απόψεις για πιθανές συνεργασίες.
 Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και 3 νέα μέλη από τα οποία το ένα κέρδισε και το φλουρί της βασιλόπιτας.


 Η διαδικτυακή φιλία που υπάρχει εδώ και πολλα χρόνια μετουσιώνεται σιγά-σιγά  και σε πραγματική φιλία.  Όταν υπάρχει κατανόηση και ιεραρχία σε μία ομάδα που συμπληρώνει σχεδόν 10 χρόνια ζωής δεν υπάρχουν διαξιφισμοι ,εγωισμοί και ματαιοδοξίες. 
Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον έτερο διαχειριστή της ομάδας ερασιτεχνών Θεσσαλίας  ''THESSALIA FORECAST''  Ηλία Δούραλη  αλλά  και τον  συντονιστή Κώστα Τζατζούλη  που βοηθούν αφάνταστα και στις προγνώσεις  αλλά και στην διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων.
.






Το μόνο που μένει να ευχηθούμε είναι να έχουμε υγεία και να γίνουν πιο συχνές οι συναντήσεις μας.  Σύντομα θα βρεθεί και μεγαλύτερος χώρος για να μας φιλοξενεί και έτσι εκτός από την ομάδα που έχουμε θα δηλώνουν συμμετοχή και άτομα από την σελίδα μου https://www.facebook.com/Meteolarissa
Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους με υγεία και ευτυχία και κάθε εποχή να έχει τον καιρό που πρέπει.
Με εκτίμηση
Πανάκογλου Βασίλειος
ΤΕ Γεωπονος - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος -  Δημιουργός της προγνωστικής ομάδας Θεσσαλίας

Σχόλια

  1. Καλή χρονιά Βασίλη σε όλους σας με υγεία κ ευτυχία να είστε καλά να μας ενημερώνετε για τον καιρό πάντα.. Κ σε ανώτερα.. Ευγενία Κόρινθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου