ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας-Θεσσαλίας 3-4/2/2020 Νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες(+XAΡΤΕΣ ΒΡΟΧΗΣ)

  Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020. 
Προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους πρώτα στα δυτικά kαι βόρεια και μέχρι το βράδυ και στην υπόλοιπη χώρα με λίγες τοπικές μπόρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στα Δωδεκάνησα αλλά ο καιρός προς το βράδυ θα βελτιωθεί.  Θα υπάρχουν βέβαια και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους σε όλη τη χώρα.
 Θεσσαλία: προβλέπεται γενικά καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους.
 Λάρισα: προβλέπεται καλός καιρός με ηλιοφάνεια  και τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους κυρίως τις μεσημεριανές ώρες.
 Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα πεδινά τμήματα 2 με 3 μποφόρ στα ορεινά τμήματα 3-4 ενώ στα θαλάσσια θα πνέουν γενικά νοτιοι έως 4 μποφόρ.
 Η θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα για την εποχή θα κυμανθεί σε
Λάρισα 3/19-20°C
Τρίκαλα 6/19-20°C
Καρδίτσα 4/19-20°C
Βόλος 9/18°C
Καλαμπάκα 6/18°C
Ελασσόνα 4/17°C
Αγιά 5/17°C
Φάρσαλα 5/19°C
Σποράδες 11/18°C
-------------------------------------------------------------
 Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020.
 Προβλέπεται αρχικά καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη χώρα. Σταδιακά μετά το μεσημέρι θα αρχίσουν να αναπτύσσονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα της Ελλάδας και έως αργά το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα νησιά του Ιονίου την Ήπειρο τη δυτική Στερεά Ελλάδα τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν στη νότια Κρήτη και σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
 Θεσσαλία: προβλέπεται αρχικά καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους και αργά το βράδυ είναι πιθανόν στην περιοχή της Πίνδου να σημειωθούν σύντομες μπόρες.
 Λάρισα: προβλέπεται πολύ καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά κατά περιόδους.
 Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί αρχικά 2 με 3 μποφόρ αλλά σταδιακά τις μεσημεριανές απογευματινές και βραδινές ώρες θα ενισχυθούν σημαντικά σε όλα τα τμήματα ακόμα και στα πεδινά και η έντασή τους θα φτάσει στα ορεινά και θαλάσσια τα 5 με 6 μποφόρ ενώ στα πεδινά τμήματα 4-5.

 Η θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα για την εποχή θα κυμανθεί σε
Λάρισα 5/19-21°C
Τρίκαλα 5/19-21°C
Καρδίτσα 6/19-21°C
Βόλος 8/18°C
Καλαμπάκα 6/19°C
Ελασσόνα 5/18°C
Αγιά 5/18°C
Φάρσαλα 5/20°C
Σποράδες 12/18°C

Μελετη στοιχειων-προγνωστικων προιοντων-δεικτων παγκοσμιας κυκλοφοριας: Βασίλειος Πανάκογλου - Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης 
e-meteolarissa.blogspot.com
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou

fb page: Kάνετε like

Σχόλια