ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

PRESSING 90.1 FM - 1 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Πολύ όμορφη η χθεσινή βραδιά με τη συμπλήρωση 1 χρόνου από την έναρξη του ραδιοφώνου Pressing 90,1 FM.  Βρέθηκαν εκεί όλοι οι πρωτεργάτες για τη σύσταση και λειτουργία του ραδιοφώνου καθώς και όλοι εμείς οι ''καινούργιοι'' θα λέγαμε με απλά λόγια που μπήκαμε τον τελευταίο καιρό σε αυτή την όμορφη παρέα.
 Πολύ μεγάλη συγκίνηση αφού βραβεύτηκαν άνθρωποι του αθλητισμού που δεν είναι πια κοντά μας όπως ο Κώστας Μότσης αλλά και η πρώτη ομάδα της ΑΕΛ του 1964.  Παρόλο την μεγάλη ηλικία τους κατάφεραν να είναι εκεί και να τιμηθούν.  Ξεχωριστή ήταν και η βράβευση  του Henry Anchouet του παίκτη που το 2007 έβαλε το νικητήριο γκολ στο κύπελλο Ελλάδας και η ΑΕΛ πήρε το τελευταίο κύπελλο της.
 Αυτόγραφα, φωτογραφίες όλοι γίναν μία παρέα μέσα σε συνθήματα που φώναζαν οι οπαδοί της Λάρισας και μέσα αλλά και έξω από την αίθουσα.  Η αίθουσα γέμισε  ασφυκτικά και πολύς κόσμος έμεινε και στην εξωτερική αίθουσα.
 Από μέρους μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδρυτές του ραδιοφωνικού σταθμού που με εμπιστεύτηκαν να καλύπτω το αγροτικό και  καιρικό κομμάτι της
ενημέρωσης.  Τα σχέδια πολλά για το μέλλον μέσα από τις ομιλίες των ιδρυτικών μελών και όπως είπε και ο πατέρας Νικηφόρος (Ναός Αγίου Γεωργίου)  να έχουμε υγεία και κάθε χρόνο να γινόμαστε σοφότεροι και δυνατότεροι.

Δεν γινόταν να μη βγάλουμε και τις αναμνηστικές φωτογραφίες με τον μεγάλο αστέρα  που έκανε ταξίδι ''αστραπή'' Παρίσι - Ελλάδα μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο και επιστροφή πάλι.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΚΟΓΛΟΥ
ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ
 ΕΚΠΟΜΠΗ ''AGROPRESSING'' ΤΟΥ PRESSING 90.1 FM

Σχόλια

  1. Το δικό της στίγμα έχει αφήσει επίσης η Λάρισα και στο ελληνικό μπάσκετ με τον Γυμναστικό και την Ολύμπια παλιότερα, ενώ έχει αναδείξει και μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών όπως ο Σπανούλης, ο Σταυρόπουλος, ο Ντικούδης και άλλοι. Στο ποδόσφαιρο εκτός από τη φουρνιά του 1988, πρέπει να ήταν εξαιρετική και εκείνη του 1982-83 που είχε νικήσει και τον τετράκις πρωταθλητή εκείνα τα χρόνια Ολυμπιακό με 0-1 στο Καραϊσκάκη με γκολ του Μαλουμίδη. Δεν πρόλαβα καλά εκείνες τις εποχές, αλλά μου τις έχουν διηγηθεί οι παλιότεροι.
    Βαγγέλης Σπανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου