ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

10/3/2020 Kαιρικες προγνώσεις στο PRESSING 90.1 FM Λάρισας από τον Βασίλη Πανάκογλου

O καιρός στη Θεσσαλία μέσα απο την συχνότητα του μεγαλύτερου αθλητικού ραδιοφώνου
της Θεσσαλίας τους PRESSING 90.1 FM Λάρισας.  Η συνεργασία ξεκίνησε το 2017 από άλλο μετερίζι αλλά συνεχίζεται φέτος από την νέα παρέα του κάθε λαρισαιου οπαδού. Αναλύσεις για τα αθλητικά αλλά και ειδησεογραφια της χώρας.





Σχόλια

  1. Για ανοιξιάτικο καιρό αυτή την εβδομάδα στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια με 20άρια, γράφει και το severe-weather, επισημαίνοντας, ωστόσο, και τον κίνδυνο παγετού για τα δέντρα που άνθισαν ήδη - ένα μήνα νωρίτερα απ' ό,τι συνήθως, εφόσον υπάρξουν ξεσπάσματα κρύου αργότερα μέσα στον μήνα. Αιτία για όλα αυτά είναι ο αντικυκλώνας που σχηματίστηκε στη νοτιοδυτική Ευρώπη και επεκτείνεται ανατολικά, οπότε αναμένεται να καλύψει και τα Βαλκάνια μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Έτσι, ο καιρός θα είναι ζεστός στη νότια Ευρώπη με θερμοκρασίες άνω των 20 βαθμών.
    https://www.severe-weather.eu/mcd/springtime-southern-half-of-europe-mk/

    Σύμφωνα, εξάλλου, με το meteo.gr ο χειμώνας στην Αθήνα ήταν κατά -0,4 βαθμούς ψυχρότερος από τις κανονικές τιμές, με την αρνητική της απόκλιση να είναι η μεγαλύτερη σε όλη την Ελλάδα. Κι αυτές είναι οι ονομαστικές τιμές, διότι οι αισθητές θερμοκρασίες με τους βοριάδες στα παραθαλάσσια της Αττικής είναι πολύ χαμηλότερες. Όπως ήταν και σήμερα με τον δυτικό άνεμο να φέρνει και ψύχρα και κύμα.
    Βαγγέλης Σπανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου