ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

3/3/2020 Kαιρικες προγνώσεις στο PRESSING 90.1 FM Λάρισας από τον Βασίλη Πανάκογλου

O καιρός στη Θεσσαλία μέσα απο την συχνότητα του μεγαλύτερου αθλητικού ραδιοφώνου
της Θεσσαλίας τους PRESSING 90.1 FM Λάρισας.  Η συνεργασία ξεκίνησε το 2017 από άλλο μετερίζι αλλά συνεχίζεται φέτος από την νέα παρέα του κάθε λαρισαιου οπαδού. Αναλύσεις για τα αθλητικά αλλά και ειδησεογραφια της χώρας.




Σχόλια

  1. Tο μοναδικό 15λεπτο που έβρεξε δυνατά στη νότια Αττική - μιλάμε για μπουρίνι - με βρήκε στη δαντελένια ακρογιαλιά. Παρόλα αυτά φωτογράφισα και κάτι καλόγριες, σαργούς και κακαρέλους σε μία σύντομη βουτιά. Χτύπησα, όμως, λίγο στο γόνατο, καθώς το μοναδικό αξιόλογο κύμα που ήρθε - καθώς ο ανατολικός άνεμος αναχαίτιζε τον νοτιά - με έριξε πάνω σε έναν βράχο, αφού ήθελα φυσικά να το φωτογραφίσω κι από πάνω. Πταίσματα είναι, βέβαια, όλα αυτά - το θέμα είναι να γίνουν δύο αγαπημένα πρόσωπα που μπήκαν στο νοσοκομείο, το συντομότερο καλά.

    Τι να πουν, βέβαια, και στη Βραζιλία, όπου 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 12 στο Σάο Πάολο και πέντε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο από τις σφοδρές βροχοπτώσεις, ενώ άλλοι 46 αγνοούνται, όπως μεταδίδει το Reuters. H Βραζιλία έχει βιώσει πολύ έντονες βροχοπτώσεις το 2020 και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο τα ύψη βροχής που αντιστοιχούν στο μισό του Μαρτίου, έπεσαν σε μία μέρα, καταδεικνύοντας και τις κακές υποδομές της χώρας. Στη γειτονική επαρχία Minas Gerais είχαν χάσει τη ζωή τους 50 άνθρωποι, εξαιτίας των βροχοπτώσεων στα τέλη Ιανουαρίου. Στο Σάο Πάολο ένας από τους νεκρούς ήταν πυροσβέστης που βοηθούσε θύματα της κακοκαιρίας.
    https://www.reuters.com/article/us-brazil-rain-death/at-least-17-dead-in-brazils-southeast-due-to-rains-idUSKBN20Q2Q5?il=0
    Βαγγέλης Σπανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου