ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Καιρός για τους αγρότες 9-15/3/2020

Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την εβδομάδα από τις 9 έως τις 15 Μαρτίου έχουν ως εξής. Αναμένονται αξιόλογες βροχές στην κεντρική και ανατολική πλευρά της Θεσσαλίας ενώ λιγότερα θα είναι τα φαινόμενα στα δυτικά τμήματα τη Δευτέρα με τη θερμοκρασία να έχει κάμψη.
Σταδιακά τα φαινόμενα υποχωρούν την Τρίτη και μόνο στις ορεινές περιοχές υπάρχει πιθανότητα για κάποια σύντομα φαινόμενα.  Από την Τετάρτη και μετά έως και το Σάββατο τουλάχιστον προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και εξασθενημένους ανέμους.  Για την Κυριακή αν και τα περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι ο καλός καιρός θα συνεχιστεί υπάρχει ένα 20 με 30% πιθανότητα για κάποιες βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε συνοπτικά τον καιρό των επόμενων 7 ημερών, της θερμοκρασίας κάθε ημέρα, την σχετική υγρασία κάθε ημέρας, το ύψος της βροχής κάθε ημέρας, τους ανέμους καθώς βέβαια και τo ποσοστό επαλήθευσης που έχουμε με τα μέχρι στιγμής στοιχεία για κάθε μία μέρα ξεχωριστά.

Μελετη στοιχειων-προγνωστικων προιοντων-δεικτων παγκοσμιας κυκλοφοριας: Βασίλειος Πανάκογλου - Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης 
e-meteolarissa.blogspot.com
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια