ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Που θα βρέξει 15-16/8/2020 Λάρισα-Θεσσαλία-Ελλάδα (Χάρτες)

15-16/8/2020
Μικρή διαταραχή από τα βόρεια Βαλκάνια θα επηρεάσει σήμερα Δεκαπενταύγουστο αλλά και αύριο περιοχές κυρίως της Μακεδονίας με τοπικές μπόρες και καταιγίδες.  Όπως βλέπετε και στους αποκλειστικούς χάρτες μας φαίνεται ότι τις απογευματινές ώρες και σήμερα αλλά και αύριο 16 Αυγούστου θα σημειωθούν σποραδικές μπόρες και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας και στα ορεινά της Θεσσαλίας.
 Μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε τμήματα της δυτικής Μακεδονίας αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά της υπόλοιπης Μακεδονίας όπου τα φαινόμενα πιθανόν να είναι έντονα.
 Υπάρχει πιθανότητα κυρίως σήμερα το απόγευμα και βράδυ να επηρεαστούν και παραθαλάσσια τμήματα των νόμων Πιερίας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Καβάλας από σύντομες αλλά πρόσκαιρα έντονες καταιγίδες προερχόμενες από το εσωτερικό.
 Για την περιοχή της Θεσσαλίας όπως βλέπετε και στους χάρτες μας υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων στα ορεινά και κυρίως σε τμήματα της Πίνδου του Ολύμπου του Κισσάβου και των Χασίων αργά το απόγευμα και τη σημερινή αλλά και την αυριανή ημέρα.


Βασίλειος Πανάκογλου - Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης 
e-meteolarissa.blogspot.com
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou

Σχόλια