ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Μεση Θερμοκρασια Δεκεμβριου 2014-Ιανουαριου 2015.


Πάντα πιστοί στα σωστά κλιματικά στοιχεία χωρίς αισθήματα και ψευδαισθησεις δίνουμε τις αποκλίσεις μερικών βασικών σταθμών για τον Δεκέμβρη και Ιανουάριο. Περιμένουμε στο τελος του χειμώνα να έχουμε και μια συνολική εικόνα όλου του 3μηνου.

ΜΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΗΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.
Θεσσαλονικη +1,6 οC.
Κερκυρα +1,0 οC
Λαρισα +0,75 οC
Ηρακλειο +0,75 οC
Σουδα +0,6 οC
Καλαματα -0,05 οC


Το γνωστό σενάριο οσο Βορειότερα και πιο θερμά και οσο πιο νότια και πιο κοντά στα κλιματικά στοιχεία συνεχίζεται και το φετινό χειμώνα. Βροχές , χιόνια και ψυχρές εισβολές του Αιγαίου δίνουν την παραπάνω εικόνα που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει σε νοήμονες ανθρώπους. Με λιγα λογια η αηδια συνεχιζεται!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Μια πρωτη εικονα του φετινου χειμωνα με τις ημερες χιονοπτωσης ειναι ενδεικτικη. Μεσα σε παρενθεση εχω τις κλιματικες τιμες (30ετιας-50ετιας) για καθε σταθμο. Δεν θα σχολιασω αυτη την φορα αλλα θα αφησω εσας να καταλαβετε που οδευουμε τα τελευταια πολλα χρονια. Πιθανον να εχουμε +-1 ημερα αποκλιση μιας και δεν εχει ακομα επισημα ανακοινωθει το χειμωνιατικο μοτιβο ολης της χωρας και εχουμε και αρκετες ημερες να κλεισει ο χειμωνας.

Τατοι 12 (5)
Τριπολη 10 (9)
Ελευσινα 9 (3)
Κοζανη 8 (19 )
Ελευθ.Βενιζελος 6 (2)
Σκυρος 6 (3)
Λαρισα 4 (5,5)
Μικρα 4 (6,5)
Aλεξανδρουπολη 3 (8,5)
Σουδα 3 (1)
Λημνος 2 (4)
Καρπαθος 1 (0,5)
Χρυσουπολη Καβαλας 0 (4)


Σχόλια