ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 20-21.5.2015

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ  ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥΣ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΜΠΟΡΕΣ-ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια