ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 17-18.6.2015

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΨΥΧΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ (ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ) Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ ΕΩΣ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 34ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 34ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ. ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΡΙΠΑΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 35ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 34ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ  ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΡΙΠΑΙΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΩΝ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 25ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΡΙΠΑΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 3-4ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια