ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 5-8.9.2015- Ρεκόρ ζέστης και πτώσης θερμοκρασίας.

Καυτο Σαβ/κο μας περιμενει αφου τα στοιχεια μας επιμενουν πως τα θερμα ρεκορ ολοκληρου του Σεπτεμβρη θα σπασουν στις κλασικες στη ζεστη περιοχες της Θεσσαλιας της Στερεας Ελλαδας της Ανατολικης Πελοπ/σου και του Εβρου. Εκτιμαται οτι οι 38-39 βαθμοι κελσιου ειναι εφικτοι σε Λαρισα , Λαμια , Ταναγρα , Σπαρτη , Αργος, Oρεστιαδα χωρις να αποκλειεται και λιγο παραπανω στη Θεσσαλια που θα εχει και μετριο ΝΔ ανεμο που δρα ως λιβας. Απο Δευτερα μας περιμενει ρεκορ πτωσης της θερμοκρασιας αφου αυτη στη Βορεια Ελλαδα θα πεσει κατα 10βαθμους κελσιου !! και ετσι απο τους 37-38 θα πεσει στους 27-28.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 16-39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥς 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ(ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ) ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ 40-41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ 2-4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 34ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΕΣ ΨΙΧΑΛΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια