ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 30-31.10.-1.11.2015.Βοριάδες και επιλεκτικες βροχες!!

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΛΗ ΨΕΚΑΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6-7ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 8ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΕΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ Ή ΨΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ TΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1800μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6-7ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1800μΠΕΡΙΠΟΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 6-7ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1600-1700μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ (ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ )Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6-7ΜΠΟΦΟΡ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7-8ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1700μ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 6-7ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια