ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 5-7.10.2015

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΙΓΩΝ ΜΠΟΡΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΣΦΩΣΕΙΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΟΝΟ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΜΠΟΡΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΦΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΑΙΩΝ ΝΕΦΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΟΙ 5-7ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΜΠΟΡΕΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΒΡΟΧΗ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια