ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 7-11/10/2015.

- Η σημαντικη αλλαγη του καιρου θα ειναι γεγονος τελικα απο την Παρασκευη και μετα με πολλες βροχες στο μεγαλυτερο μερος της χωρας (εντονοτερα φαινομενα στα Δυτικα και Βορεια).
- Την Τεταρτη απο το μεσημερι και μετα θα εχουμε τα ''πρωτοβροχια'' με μια μικρη διαταραχη να περνα πανω απο τον Ελλαδικο χωρο και να δινει αξιολογα ποσα υετου σε Μακεδονια , Θεσσαλια και Ανατολικη Στερεα Ελλαδα και λιγοτερα φαινομενα στο Ιονιο την υπολοιπη Ηπειρωτικη χωρα και τις Κυκλαδες και το Κεντρικο και Βορειο Αιγαιο.
- Τα φαινομενα θα διαρκεσουν εως το απογευμα της Πεμπτης ενω απο εκει και μετα θα συνεχισουν ασθενη για ενα 12ωρο ακομα.
- Την Παρασκευη ο καιρος θα παραμεινει συννεφιασμενος εως νεφοσκεπης στο Ιονιο και τα Ηπειρωτικα αλλα οι βροχες θα ειναι ασθενεις και λιγες.
- Το ιδιο σκηνικο και το Σαββατο μεχρι το μεσημερι οπου απο τα Δυτικα ο καιρος θα βαρυνει και θα σημειωθουν ισχυρες βροχες και καταιγιδες. Τα φαινομενα θα εχουν επεκταθει μεχρι αργα το βραδυ σε ολα τα Ηπειρωτικα εκτος της Θρακης. Στα θαλασσια τμηματα τα φαινομενα θα ειναι λιγα και μαλιστα στην Κρητη τις Κυκλαδες και τα Δωδεκανησα θα υπαρχουν και ανοιγματα του καιρου.
- Η ταση ειναι ειναι να συνεχιστει η κακοκαιρια στα Δυτικα Κεντρικα και Βορεια και το Ανατολικο Αιγαιο και την Κυριακη.
- Η θερμοκρασια σε πτωση λογω των φαινομενων στη Κεντρικη και Βορεια χωρα ενω στην Νοτια χωρα οι νοτιαδες θα ανεβασουν την θερμοκρασια αλλα και τη δυσφορια.
- Υπαρχει και η πιθανοτητα μεταφορας αφρικανικης σκονης ειδικα στη Νοτια χωρα αλλα θα το δουμε τις επομενες ημερες.
Kαλο βραδυ σε ολους!
Meteolarissa PWS

Σχόλια