ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 30.12.2015.Μεγαλη πτωση θερμοκρασιας και χιονια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 13-15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ. ΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ. ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 7ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -7 ΕΩΣ +4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 16ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ +2 ΕΩΣ +13ΒΑΘΜΟΥΣ. ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 18ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΩΣ ΤΑ 500μ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2-4 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +6ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ +7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ +3 ΕΩΣ +8 ΒΑΘΜΟΥΣ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου