ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 15-17/1/2016. Kακοκαιρία βροχες χιονια και παγωνια.ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 15-17/1/2016.
1) ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/1
2) ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/1. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
3)ΠΥΚΝΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/1.
4) ΑΝΕΜΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 9 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8-9 ΜΠΟΦΟΡ.
5) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1600μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΙΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ 4-5 ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

 Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 19ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΟΤΙΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ  ΙΟΝΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1500μ. ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΒΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΨΥΧΡΗ ΜΑΖΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ (600μ) ΟΠΩΣ ΦΛΩΡΙΝΑ , ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 8-9 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1500μ ΑΡΧΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΑ 1200μ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ 2-3ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 6ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 400μ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ 400μ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 900μ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 7-8ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 9ΜΠΟΦΟΡ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6-7ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ -5 ΕΩΣ +4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800μ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΧΙΟΝΟΜΠΟΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ. ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.


Σχόλια