Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 2-3.1.2016.Βροχες στα Νοτια και Χιονια στα Βορεια.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟ/ΣΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟ/ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 900-1000μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΔΥΣΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ (ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ) Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ -10 ΕΩΣ +8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 12ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -6 ΕΩΣ +7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ , ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ <150μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΑ 700-800μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΑ 300μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΕΝΩ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 150μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 7-9 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -4 ΕΩΣ +4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ +4 ΕΩΣ +14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΑ 300-400μ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 800-1100μ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ +2 ΕΩΣ +7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια