ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 8-9.2.2016. Βελτιωση του καιρου.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΟΥΣΙΟ ΦΕΤΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΥΣ -6 ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙ, ΣΤΟΥΣ -4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟΥΣ -1 ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΥΣ 0 ΣΕ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ , ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ,ΣΤΟΥΣ +2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ +4ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016
ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΝΟΤΙΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ -4 ΕΩΣ +10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ +14ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ +13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΡΙΤΗ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ. ΟΜΙΧΛΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 3-4ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +12ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ. ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ +14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ +15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.


Σχόλια