Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 12-14.3.2016. Πολλες βροχες και πτωση θερμοκρασιας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΑ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΙΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1300-1500μ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΟΙ 5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1400μ.ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1600μ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1600μ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2-3ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΚΑΜΨΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ , ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000μ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7-8ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΜΨΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1100-1200μ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 2-3ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟI 5-ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ...

Σχόλια