ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 15-16.3.2016. Κρυος καιρος με ασθενεις βροχες και χιονια.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΥΨΗ ΥΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΒΡΟΧΗΣ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ 12-14/3/2016 ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 62μμ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 104μμ, ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 85μμ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 102μμ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 91μμ ΣΤΗ ΒΕΛΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 131μμ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ 37μμ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΑΓΟΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 378μμ(ΠΡΟΣΗΝΕΜΗ ΣΤΟ ΒΡΟΧΟΦΟΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΝΕΜΟ).ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ , ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600-800μ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800μ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΒΕΛΤΩΘΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7-8ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ +10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 14ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700μ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700-800μ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800μ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 4-5ΜΠΟΦΟΡ,

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια