ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 20-21.4.2016.Πτωση θερμοκρασιας αλλα ανομβριας συνεχεια...

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ 35 ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩΠΑΙΔΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΙ 34 ΣΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΟΙ 33 ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΥΣ 32 Β.Κ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟΥΣ 30Β.Κ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΙΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 5-6 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 25ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 27ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 7-8 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 6-7 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια