ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Εξειδικευμένες εκτιμήσεις.

Ήθελα να σας ευχαριστήσω για την διαρκώς αυξανόμενη επισκεψιμοτητα στο Blog μου. Κατά πρώτο λόγο οι Θεσσαλοί και στη συνέχεια και άλλοι καιροφιλοι ενημερωνονται σε σταθερή βάση πάνω από 10 μήνες το χρόνο για τον καιρό. Η προσπάθεια στο διαδίκτυο φτάνει αισίως τα 5 χρόνια αλλά η ενασχόληση με τα καιρικά μετράει 25 χρονια!!

 Οι συνεργασίες που έχουμε κάνει εως τώρα ειναι /ηταν:

1) Ραδιο Ζυγος Τρικάλων
2) Οκ Radio 104.8 Λάρισα
3) Meteoclub , Πολλές ευχαριστίες για την φιλοξενία του σταθμού μας το τελευταίο 3μηνο.
4) Forecastweather , Οι προγνώσεις του Blog ανεβαίνουν και στον νέο αυτό ιστοχωρο που έχει πολλά να δώσει στην μετεωρολογία.
5) Ιnternet Radio Agia Meteora , με ηχογραφημένη 2ημερη πρόγνωση Θεσσαλίας αλλά και Ελλάδας.
6) Εθνικο Αστεροσκοπειο Αθηνών , με την επίβλεψη του Μετεωρολογικού σταθμοί στη Λάρισα αλλά και την ανταλλαγή απόψεων για πιθανά προβλήματα σε κάποιος Μ.Σταθμους της επικράτειας.
7).... ελπίζουμε σύντομα...

Έχει αποφασιστεί οτι σε ημέρες με μεγάλο καιρικό ενδιαφέρον (έντονα φαινόμενα, ξηρασία, καύσωνα, ομίχλες , χιονοπτώσεις, καταιγίδες) και όταν ο χρόνος το επιτρέπει θα γίνεται εξειδικευμενη ανάλυση σε τοπικό επίπεδο. Μέσω καιρικού software θα μελετάται καθ υψος η ατμόσφαιρα και να εκδίδεται δελτιο/αρθρο για κάποιες πιθανές περιοχές εκδήλωσης εντόνων φαινομένων. Θα επικεντρωθουμε αρχικά στη Θεσσαλια που μας ενδιαφέρει και θα εξάγουμε τα συμπεράσματα (επιτυχια-αποτυχια) ωστε να προσπαθησουμε και σε αλλες περιοχές της χώρας. Όπως έχουμε πει πολλές φορές η προσπάθεια ειναι ερασιτεχνική και γι αυτο δεν πρέπει να λαμβάνετε υπ οψην τις εκτιμήσεις μας για προστασία περιουσίας.

Eπίσης η ελαστικότητα που υπήρχε για γνωστους και φίλους που αντιγράφουν τις προγνώσεις είτε σε δικά τους site είτε σε ΜΜΕ θα πάψει.

Με μεγάλη εκτίμηση σε όλους εσας
Βασίλης Πανάκογλου
Γεωπόνος- Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος -Προγνωστης.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου