ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

2η προσεγγιση στην αλλαγη 27-28/10/2016.

-Eκτιμηση Νο2 για την επερχομενη αλλαγη του καιρου (27-28/10/2016).Δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες απο την χθεσινοβραδινη μιας και πανω κατω οι ιδιες περιοχες παραμενουν στο επικεντρο των βροχων και των καταιγιδων. Για την Νοτια και Ανατολικη Πελοπ/σο και την Δυτικη Κρητη εχουμε μια εμφανη αυξηση των πιθανοτητων για αξιολογες βροχες. Ελπιζω αυριο τετοια ωρα να εχουμε την τελικη εικονα περιπου οπως σας την δειχνω και οχι κατι σημαντικα διαφορετικο. Καλο βραδυ σε ολους !!
-Μια πρωτη εκτιμηση για τη Θεσσαλια ειναι οτι την Πεμπτη μεχρι το απογευμα θα βρεξει αξιολογα ενω απο εκει και μετα καθως και ολη την Παρασκευη οι βροχες θα ειναι ασθενεστερες και κυριως σε προσηνεμες στον ΒΑ ανεμο περιοχες (Κισσαβος-Πηλιο-Οθρυ- Μαγνησια-Τρικαλα-Καρδιτσα).
-Στη Λαρισα μαλλον θα εχουμε βροχες την Πεμπτη ενω την Παρασκευη η συννεφια θα ειναι το κυριο χαρακτηριστικο με ενα μετριο ΒΑ ανεμο που δεν θα αφησει κατι περισσοτερο απο ψιχαλες να πεσουν κατα την διαρκεια της παρελασης. Η θερμοκρασια βεβαια θα πεσει σε ολο το διαμερισμα 4-5 βαθμους σε σχεση μετα 20αρια των τελευταιων ημερων. Στις υπολοιπες πρωτευουσες των Νομων η παρελαση θα γινει με ψιλοβροχο , Ανατολικο Βορειοανατολικο ανεμο και σχετικο κρυο. Αναλυτικα αυριο στην προγνωση στο Blog με τα τελευταια πιο φρεσκα προγνωστικα στοιχεια.
Καλο βραδυ σε ολους!!

Σχόλια