ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 16-17.1.2017 Χιονια στα Βορεια και βροχες στα Κεντρικα και Νοτια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΡΑΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800m ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 500-600m ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 100-300m ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ -6 ΕΩΣ +5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΦΕΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200-300m ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 400m ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 500-700m ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 0/+3
ΤΡΙΚΑΛΑ -1/+2
ΚΑΡΔΙΤΣΑ -1/+2
ΒΟΛΟΣ 2/+7
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ -1/+2
ΕΛΑΣΣΟΝΑ -1/+3
ΦΑΡΣΑΛΑ -1/+3
ΑΓΙΑ 0/+3
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 1/+5
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΡΙΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300-400m ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ Ή ΒΡΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΤΩΝ 300m ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ -5 ΕΩΣ +5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Ή ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 300m ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 400-600m ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΕΝΩ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟΠΙΚΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 0/+4
ΤΡΙΚΑΛΑ 0/+3
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 0/+3
ΒΟΛΟΣ +3/+7
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ -1/+3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 0/+3
ΦΑΡΣΑΛΑ 0/+3
ΑΓΙΑ 0/+3
ΑΓΧΙΑΛΟΣ +2/+6


Σχόλια