ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Aξίολογες βροχες και καταιγιδες για αυριο 17/4/2017 στη χωρα.

Θεαματικη η αυριανη ημερα για μεγαλο μερος της Ηπειρωτικης χωρας αλλα και του Ιονιου και Βορειου Αιγαιου με δυναμικα φαινομενα , πολλα ηλεκτρικα και δυστηχως χαλαζι. Τα βασικα που μπορω να πω επιγραμματικα ειναι :
*
1) Ανατολικη Μακεδονια ,Θρακη και Βορειο και Ανατολικο Αιγαιο μεσα στη νυχτα καταιγιδες κατα τοπους ισχυρες και πιθανοτητα χαλαζοπτωσεων >50% σε παραθαλασσιες κυριως περιοχες. Προς το μεσημερι τα φαινομενα θα επεκταθουν και νοτιοτερα εως και το υψος των Κυκλαδων.

2) Ηπειρο, Θεσσαλια, Δυτικη Μακεδονια , Βορεια και Ανατολικη Στερεα και εσωτερικο Πελοπ/σου το μεσημερι και το απογευμα αυριο θα δεχθουν εντονες μπορες και καταιγιδες με πιθανοτητα χαλαζοπτωσεων >50% κατα τοπους.
3) Ιονιο μεσα στη νυχτα εως και νωρις το μεσημερι μπορες και καταιγιδες με πιθανοτητα χαλαζοπτωσεων >50% κυριως σε Κερκυρα και Αιτωλ/νια-Αχαια.
Θεσσαλια: Αξιολογη ασταθεια το μεσημερι και το απογευμα θα δωσει μπορες και καταιγιδες κατα τοπους εντονες με σημαντικη πιθανοτητα χαλαζοπτωσεων. Απο το απογευμα με την επικρατηση ΒΔ ισχυροτατου ρευματος στα ψηλα της ατμοσφαιρας ο καιρος θα καθαρισει.
*
Χρονια πολλα σε ολους και καλο βραδυ!!

Σχόλια