ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 26-28.5.2017 Βροχες και καταιγιδες σε ολη την χωρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΕΩΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΩΣ 28 ΒΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 14-24
ΤΡΙΚΑΛΑ 14-24
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 14-24
ΒΟΛΟΣ 15-24
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 14-23
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 14-23
ΦΑΡΣΑΛΑ 14-23
ΑΓΙΑ 14-23
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 15-24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ .  ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ. ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ 5ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 14-24
ΤΡΙΚΑΛΑ 14-24
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 14-24
ΒΟΛΟΣ 15-24
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 14-23
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 14-23
ΦΑΡΣΑΛΑ 14-23
ΑΓΙΑ 14-23
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 15-24
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ 7ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 25ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΜΩΣ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ 3-4 ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 14 -24
ΤΡΙΚΑΛΑ 14-24
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 14-24
ΒΟΛΟΣ 15-24
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 14-22
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 14-22
ΦΑΡΣΑΛΑ 14-22
ΑΓΙΑ 14-22
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 15-24

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ Blog ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ fb σελιδα :Meteolarissa ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Σχόλια