ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Tελική εκτίμηση για 21/5/2017...

H τελικη εικονα που εχω για αυριο στη Θεσσαλια ειναι : Ηλιοφανεια εως και το μεσημερι με τη
θερμοκρασια να φτανει τους 27-28 βαθμους και την ασταθεια να δυναμωνει. Μετα τις 14:00-15:00 στη Δυτικη και Κεντρικη Θεσσαλια θα αναπτυχθουν οι πρωτοι πυρηνες καταιγιδων που θα εχουν κινηση προς τα Βορεια και θα επηρεασουν το μεγαλυτερο μερος της πεδιαδας. Τα παραλια και ο Νομος Μαγνησιας θα εχουν καλυτερο καιρο μεχρι και το απογευμα. Προς τις 17:00-18:00 θα εχουμε φαινομενα σε ολο το διαμερισμα κατα τοπους βεβαια. Οσο βραδιαζει οι καταιγιδες θα παρουν την μορφη ποτιστικων βροχων και θα συνεχισουν εως τα ξημερωματα της Δευτερας.
Συμπερασματικα θα εχουμε καταιγιδες/μπορες εως και το απογευμα στο εσωτερικο και ποτιστικη βροχη στη συνεχεια. Στα παραλια θα εχουμε ηλιο μεχρι το απογευμα και τοπικες μπορες ή καταιγιδες αργα το απογευμα και για λιγο το βραδυ ενω και εκει θα γινουν ποτιστικες οι βροχες στη συνεχεια.
Για τα Τρικαλα Καρδιτσα αναμενεται καταιγιδα το μεσημερι και λιγο αργοτερα(απογευμα) στη Λαρισα και το Βολο ενω μετα τις 18:00-19:00 θα γυρισει σε ποτιστικες βροχες.
Η πιθανοτητα χαλαζοπτωσεων ισχυει για τις μεσημεριανες και πρωτες απογευματινες ωρες ενω στη συνεχεια το Ανατολικο Βορειοανατολικο ρευμα θα ριξει σημαντικα τη θερμοκρασια και θα δωσει ποτιστικες βροχες.

Σχόλια