ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Απο τη ζεστη στον πραγματικο καυσωνα!!

Ζεστης συνεχεια με τη θερμοκρασια σταθεροποιημενη εως τους 36-38 βαθμους κελσιου στις ευπαθεις
στη ζεστη περιοχες. Μαλιστα σιγα σιγα μπαινουν στο παιχνιδι και περιοχες της Δυτικης χωρας(Αγρινιο). Οπως ειπαμε και χθες αρκετες μπορες και καταιγιδες στα ορεινα της Ηπειρωτικης χωρας χωρις να αποκλειεται καποιες απο αυτες διαλυομενες να επηρεασουν και πεδινα τμηματα κυριως της Ηπειρου, της Θεσσαλιας και της Βορειας Στερεας. Ολα αυτα εως και την Τριτη οπου η ασταθεια και οι συννεφιες μας τελειωνουν οπως και η συγκρατηση της θερμοκρασιας σε υψηλα αλλα φυσιολογικα επιπεδα.
Απο την Τεταρτη ξεκινα ανοδο της θερμοκρασιας και ειναι η μερα που θα σημειωθουν οριακα 39-40 σε γνωστες για τη ζεστη περιοχες.
Την Πεμπτη , την Παρασκευη και το Σαββατο φαινεται οτι η Σαχαρα μας επισκεπτεται με πολυ ζεστα φιλια. Τα πρωτα στοιχεια ειναι οτι τα 40αρια θα ειναι πολλα ακομα και σε περιοχες που δεν σημειωνουν συνηθως τετοιες θερμοκρασιες. Θεωρω δεδομενο το 42-43αρι στις ευπαθεις στη ζεστη περιοχες και απο εκει και πανω παιζουν πολλοι αλλοι παραγοντες ρολο, οπως και τα δεδομενα που δεν μπορουν ακομα να μας δωσουν σαφη ταση της εντασης. Υπαρχουν παντως πολλες πιθανοτητες να ειναι ο ισχυροτερος καυσωνας απο το 2007 και μετα!!
Τα μικρα ακομα περιθωρια για ''δροσεροτερες΄΄ νοτες θα μας αφησουν μια μερα ακομα να ελπιζουμε.
Καλο βραδυ σε ολους!!

Σχόλια