ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Τελευταία καιρικά νέα 11/11/2017

Δυο οι δεσμες νεφων που ηταν να διελθουν σημερα απο τη Θεσσαλια. Μια το πρωι που εδωσε ψιχαλες κατα βαση και καποιες ασθενεις αλλα μετρησιμες βροχες σε Τρικαλα και Καλαμπακα. Το δευτερο περασμα που φαινοταν και πιο αξιολογο ηρθε απο το απογευμα και μαλιστα επεκταθηκαν οι ασθενεις βροχες σε ολη τη Δυτικη Θεσσαλια αλλα και στο Νομο Λαρισας απο την πολη και βορειοτερα. Την τελευταια ωρα μεγαλη καταιγιδα εχει απλωθει σε ολη την Ηπειρο και το Βορειο Ιονιο και δινει σημαντικα ποσα βροχης. Για λιγες ωρες ακομα θα επηρεαζονται περιοχες οπως Πινδος,Χασια, Καλαμπακα , Τρικαλα, Καρδιτσα , Τυρναβος, Ελασσονα, Τεμπη, Λαρισα με καποιες βροχες πιο αξιολογες προς τα βορεια του διαμερισματος.
Πολλες και οι ηλεκτρικες εκκενωσεις οπως βλεπετε και στο γραφικο του ανιχνευτη Λαρισας. Μαλιστα καποιοι μικρο-πυρηνες βρισκονται και στη Βορειοδυτικη Θεσσαλια (Πινδος, Καλαμπακα, Χασια και Ολυμπο) και δινουν τοπικα αξιολογες βροχες.
Για οτιδηποτε νεοτερο παρακολουθειτε και τα τακτικα δελτια καιρου Θεσσαλιας και Ελλαδας στο Blog μου http://www.e-meteolarissa.blogspot.com/ γιατι ο καιρος θελει εμπειρια, σοβαροτητα και γνωση!!

Σχόλια