ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Καιρός έως και το Πάσχα 2018

Tελευταία καιρικά νέα για 6/4/2018...Αξιολογες βροχες την Μεγαλη Παρασκευη σε Θεσσαλια, Μακεδονια και βορεια Στερεα. Η πιθανοτητα καταιγιδων ειναι υπαρκτη αλλα θα ξεκαθαρισει ενα 24ωρο πριν την εκδηλωση των φαινομενων.Βροχες ελαφρες/ μπορες θα πεσουν και στα υπολοιπα ηπειρωτικα, τα νησια του Ιονιου και ισως και του βορειου Αιγαιου. Ο καιρος σχεδον σε ολη την χωρα θα συναδει με τη στεναχωρια της ημερας.



Tελευταία καιρικά νέα για 7/4/2018...
Αξιολογες βροχες σε ολη την ηπειρωτικη χωρα και το μεγαλυτερο μερος του Αιγαιου. Βελτιωση απο το απογευμα και μονο στις Κυκλαδες, την Ευβοια, την Θρακη και την Κρητη η Ανασταση θα γινει κατα τοπους με βροχη.
Τα πιο αξιολογα φαινομενα θα εκδηλωθουν στη Χαλκιδικη, Ανατολικη Θεσσαλια, Ανατολικη Στερεα, Ευβοια και βορεια Κρητη λογω των βορειοανατολικων ανεμων.


Tελευταία καιρικά νέα για 8/4/2018...
Τοπικες βροχες στην Θρακη, την Ευβοια, τις Κυκλαδες και τα Δωδεκανησα.
Αξιολογες βροχες στην βορεια Κρητη λογω των ισχυρων βοριαδων που θα επικρατησουν.
Θα υπαρξει προβλημα με το ψησιμο του οβελια στις περιοχες που αναφερονται πιο πανω.
Βελτιωμενος ο καιρος στην υπολοιπη χωρα με τοπικες συννεφιες στα ορεινα το μεσημερι και απογευμα. Το ψησιμο του οβελια θα γινει χωρις κανενα προβλημα.

Επισημανσεις!
1)Τα σεναρια πορειας της διαταραχης εχουν μερικως ξεκαθαρισει για το 3ημερο αρα υπαρχουν ακομα περιθωρια σφαλματος στην παραπανω εκτιμηση
2)Η πιθανοτητα για εκδηλωση καταιγιδων σε καποιες περιοχες ειναι αυξημενη σε σχεση με την χθεσινη ημερα. Αυτες βεβαια θα φανουν 12-24ωρες πριν την εκδηλωση των φαινομενων

3)Περισσοτερα νεα στην τακτικη προγνωση της Μεγαλης Τεταρτης που θα ειναι 4-5 ημερων.

Η πρόγνωση δεν είναι αστείο θέμα. Θέλει σοβαρότητα , εμπειρία και γνώση.
e-meteolarissa.blogspot.gr
Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτητης του Ερασιτεχνικου Μετεωρολογικου Κεντρου Λαρισας.
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG!!




Σχόλια